alles voor gitaren, herenwaltje 10 leeuwarden
terug
 

Winkel Herenwaltje 10

In de winkel vindt u onze hele voorraad gitaren en verstekers. Behalve elektrische gitaren en versterkers treft u ook akoestische gitaren aan. Er is tevens een kleine hoeveelheid andere instrumenten te vinden. Kwaliteit telt voor ons en dat zult u merken. De gitaren worden vaak gestemd, zijn allemaal voorzien van een set nieuwe snaren en worden met zorg afgesteld. Op alle gitaren, dus ook de gebruikte, wordt garantie verleend.

Op onze site vind u de gitaren en versterkers die momenteel op voorraad zijn. Onze site proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden, maar als u van ver komt is het misschien toch raadzaam even van te voren contact te zoeken

In de regel is er wel wat tijd voor nodig om een gitaar zorgvuldig uit te proberen. Dat is voor ons geen enkel probleem. We zetten desgewenst graag een kop koffie of thee voor u.

De winkel is op de volgende dagen geopend, behalve augustus:
- dinsdag, van 14.00 tot 18.00
- woensdag, van 14.00 tot 18.00
- donderdag, van 12.00 tot 18.00
- vrijdag, van 12.00 tot 18.00
- zaterdag, van 12.00 tot 17.00

In de shop kunt u alleen met contant geld betalen. Elke gitaar wordt afgeleverd met een bon met daarop de verkoopprijs en het BTW bedrag. Dit kan handig zijn voor een zakelijke aanschaf.

De route naar de shop vind up op route.anwb.nl of google maps


terug

jolling lodema, 2022